EMANCIPAREA VICTIMELOR ABUZURILOR IMOBILIARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Multi dintre romani nu au inca suficiente constinte despre drepturile de proprietar incalcate de catre cei care construiesc abuziv. Din pacate, in Romania lui 2016, se gasesc diverse neregului in constructii. Se construiesc cladiri rezidentiale in parcurile de recreere, se demoleaza cladiri de patrimoniu, se construiesc blocuri lipite de case, toate acestea trecand drept firesti si incontestabile de catre cei pagubiti. Această teorie este falsă, iar Franţa finanţează ONG-uri locale pentru a ajuta la emanciparea victimelor abuzurilor imobiliare. România este o ţară cu multe probleme imobiliare, dar şi cu sprijin pe măsură, din partea ONG-urilor. Acestea au devenit tot mai puternice, în ultimii ani, iar planurile lor de acţiune – tot mai bine puse la punct. Acest lucru a fost confirmat de specialiştii francezi în domeniu, odată cu înmânarea menţiunii speciale a Premiului Drepturilor Omului al Republicii Franceze către asociaţia Salvaţi Bucureştiul, prin proiectul Jurist Urban."La concurs au participat 109 organzaţii din 46 de ţări. Proiectul Jurist Urban avea aproape un an de activitate când am participat la concurs şi aproximativ 200 de cazuri soluţionate. Pentru acest proiect am primit menţiunea specială şi o sponsorizare pentru continuarea proiectului”, a declarat pentru Imopedia.ro Nicuşor Dan, preşedintele asociaţiei Salvaţi Bucureştiul.
Prin intermediul portalului Jurist Urban, orice proprietar care simte că i-au fost atinse drepturile cetăţeneşti prin construcţii abuzive, poate primi îndrumare şi ajutor specializat şi gratuit pentru soluţionarea cazului. Românii apelează la acest portal pentru multiple probleme, dar cea mai des întâlnită este legată de nerespectarea distanţelor de amplasare a noilor construcţii faţă de construcţiile existente. Disconfortul de a avea vecini atât de aproape este completat la nivel pragmatic de faptul că noua clădire poate bloca luminozitatea vechii construcţii şi poate contribui la scăderea preţului de revânzare. O altă problemă des întâlnită este cea a construcţiilor care depăşesc ceea ce le este permis, prin autorizaţia de construire.
"Putem estima faptul că în Bucureşti, în acest moment, există aproximativ 800 de autorizaţii ilegale. Este un număr uriaş, dovadă a faptului că instituţiile nu funcţionează. Dacă poliţia locală şi-ar face treaba, dacă prefectul şi-ar face treaba, dacă parchetul şi-ar face treaba, nu ar fi nevoie de noi să atragem atenţia asupra acestor cazuri”, continuă Nicuşor Dan.

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus