ERICSSON ROMANIA ISI EXTINDE BIROURILE CU INCA 4000 M.P.

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Ericsson România îşi extinde cu 4.000 de metri pătraţi suprafaţa de birouri ocupată în parcul de afaceri West Gate, deţinut de Genesis Development  în vestul Bucureştiului.
Incepand cu toamna acestui an, activitatea Ericsson Romania se va desfasura in doua cladiri West Gate, parc in care aceasta subsidiara locala a producatorului suedez de telefonie si telecomunicatii, a ajuns la o suprafata inchiriata de 16.000 de metri patrati.
„Pe piaţa spaţiilor de birouri, relaţia chiriaş-proprietar se întinde pe cel puţin cinci ani. În această perioadă, businessul companiilor evoluează şi de aceea, în calitate de proprietar, trebuie sa dăm dovadă de flexibilitate pentru a le putea acoperi toate cerinţele. Colaborarea cu Ericsson este unul dintre cele mai bune exemple: urmărim atât posibilitatea de extindere a suprafeţei ocupate, cât şi consolidarea operaţiunilor pentru o mai bună eficientizare”, a declarat Liviu Tudor, preşedintele Genesis Development.


citetste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus