ESEC DE PROPORTII AL UNUI PLAN URBANISTIC IN CHINA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Noul oras Ordos, cunoscut si sub numele de Kangbashi, a fost construit cu mari investitii si in mod normal aici ar fi trebuit sa locuiasca peste un miliard de oameni, insa este populat doar in proportie de maxim 10%. Acum, acest oras este cunoscut drept cel mai mare oras-fantoma din lume, scrie Tech Insider. 
In urma cu 15 ani, boom-ul din industria miniera din zona a determinat autoritatile chineze sa investeasca intr-un plan urbanistic pentru a crea un nou centru cultural, economic si politic. 
Ordos ar fi trebuit sa fie faimos pentru proiectele sale arhitecturale, turnurile rezidentiale si evenimente sportive. Dar, impozitele mari si calitatea proasta a constructiilor i-au indepartat pe cei care ar fi vrut sa se mute in Ordos.
Astazi, doar 100.000 de persoane locuiesc aici, 90% din capacitatea de locuire a orasului ramanand neutilizata.
   
"Intregul oras arata ca o nava spatiala post-apocaliptica dintr-un film SF”, spune fotograful Raphael Olivier, care a realizat o foto-galerie intitulata "Ordos - A Failed Utopia". 
Pentru ca in zona unde se afla Ordos se gasesc aproape o sesime din rezervele de carbune ale Chinei, acesta avea potential de a deveni un centru de dezvoltare.
La sfarsitul anilor ’90 si inceputul anilor 2000, companiile miniere si-au inceput operatiunile aici, generand multi bani din taxe si impozite pentru autoritatile locale, care au decis astfel sa construiasca de la zero un oras nou.
Astfel, incepand din 2005 au inceput sa investeasca sute de milioane de dolari in real estate si infrastructura.
 Pana in 2010, numarul foarte mare de locuinte intr-o piata inexistenta a facut ca bula imobiliara sa se sparga.
In plus, impozitele mari i-au indepartat pe potentialii clienti.
 De asemenea, noul Ordos a fost construit la doar cativa kilometri de vechiul Ordos, asa ca oamenii nu au gasit niciun motiv sa se mute. 
Acesta nu este singurul dezastru in materie de planificare urbanistica din China. Problema este destul de des intalnita in statul asiatic ce vrea sa-si dubleze numarul de locuitori din mediul urban pana in 2020.

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus