ESTIMARE PENTRU VALOAREA OFERTELOR DIN CAPITALA IN 2014

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
La sfarsitul anului 2014, valoarea totala a locuintelor scoase la vanzare in Bucuresti era 999,2 mil. euro. Conform unui studiu realizat de profesori din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE), fata de aceeasi perioada din 2013 aceasta valoare s-a majorat cu 5,12%.
Numărul ofertelor active a scăzut în decembrie 2014 cu 3,1%, în timp ce valoarea acestora a crescut cu 5,12%, pe fondul creşterii cererii de proprietăţi rezidenţiale sub 60.000 de euro şi a creşterii valorilor medii ale preţurilor de listare în ultimul trimestru. O analiză asupra ofertelor active pe nivel de preţ arată o creştere accentuată a ofertelor de peste 120.000 de euro, pe fondul scăderii numărului de oferte active de sub 60.000 de euro, se precizează în studiul întocmit de departamentul de analiză şi evaluare economico-financiară al ASE.
In 2014 s-au realizat circa 6.500 de tranzacţii imobiliare cu locuinţe, în valoare de 332,7 mil. euro, un numar mai mare  fata de 2013 cand s-au inregistrat 4.200 de tranzacţii evaluate la 223,5 mil. euro 

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus