EVIDENTELE PAID ARATA CA IN ROMANIA EXISTA UN PROCENT FOARTE MIC AL ASIGURARILOR DE LOCUINTE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Daca Romania ar fi lovita de dezastre naturale, mai putin de 20% din proprietarii de locuinte ar primi despagubiri. 
Toţi proprietarii sunt obligaţi să plătească asigurarea obligatorie, iar iminenţa unui nou cutremur major face ca această obligativitate să fie şi utilă, pentru cei care respectă legea
Din pacate, situatia la sfarsitul lunii august arata ca doar 1,73 milioane de poliţe erau înregistrate în evidenţele PAID(Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale), care centralizează toate poliţele obligatorii de asigurare de locuinţe de pe piaţă.
Sunt 8,8 milioane de locuinţe în România. Cei mai mulţi asiguraţi locuiesc în mediul urban.
Potrivit legii, proprietarii de locuinţe sunt obligaţi să încheie o poliţă de asigurare împotriva riscurilor de catastrofă. În funcţie de suma asigurată, valoarea primei este de 10 sau 20 euro. Despăgubirile nu depăşesc 10.000, respectiv 20.000 de euro, în funcţie de structura bunului.

Cele mai asigurate zone sunt Transilvania - cu 20% dintre locuinţe şi Capitala, cu 19%. La polul opus este Bucovina - cu doar 3 procente. Proprietarii care nu respectă normele pot fi amendaţi de autorităţile locale cu până la 500 lei.


stirea integral aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus