EVOLUTIA PIETEI DE CONSTRUCTII

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In prezent, aproape in orice domeniu, dezvoltarea este intr-o stransa conexiune cu tehnologia care are nevoie de diverse solutii inovatoare.
Universitatea britanica Loughborough, a inteles foarte bine acest lucru si a venit cu o idee extraordinara: imprimarea 3D in constructii. Universitatea Loughborough adepta a ideii ca " industria moderna devine din ce in ce mai dependenta de design" asa cum precizeaza Ricgard Buswell, lector in cadrul acestei institutii, a semnat o intelegere cu Skanska, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori si firme de constructii la nivel european, prin care le va permite suedezilor sa accelereze procesul utilizarii imprimarii 3D in domeniu, noteaza presa internationala. 
Compania suedeza Skanska isi doreste sa foloseasca produsele din beton imprimat cat mai repede cu putinta. Nu este singura care isi doreste sa utilizeze aceasta inovatie, alte firme din domeniu precum AB sau Lafarge Tarmac vor sa foloseasca betonul realizat prin intermediul unei imprimari tridimensionale.
“Betonul realizat prin intermediul unei imprimari tridimensionale, combinat cu un centru mobil de prefabricare are potentialul de a reduce timpul crearii unui produs de la saptamani la doar cateva ore. Ne asteptam sa atingem un nivel de calitate si eficienta care nu s-au mai vazut pana acum in industria constructiilor”, a declarat Rob Francis, director de inovatie si dezvoltare in cadrul Skanska.

citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus