EVOLUTIA PIETEI IMOBILIARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Programul Prima Casă joaca un rol important in evolutia pieţei imobiliare. Anul curent întăreşte această realitate, prin recorduri notabile: creditele guvernamentale susţin jumătate din piaţa imobiliară, convingând băncile şi dezvoltatorii să îşi adapteze produsele la realitatea economică. Rezultatul este acela că pe piaţă apar tot mai multe ansambluri imobiliare noi la preţuri pentru bugete mici şi medii, iar băncile găsesc tot mai des soluţii pentru clienţii interesaţi de produse financiare. Prin urmare, numărul tranzacţiilor creşte susţinut, la un rim adaptat perioadei pe care o traversăm.
In primele nouă luni ale acestui an, în România s-au semnat peste 600.000 de tranzacţii imobiliare, cu 16.000 mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. Cele mai intens tranzacţionate zone au fost, ca întotdeauna, Bucureştiul şi periferia. Se presupune ca jumatate din aceste tranzactii imobiliare nu ar fi fost posibile fara creditele acordate in cadrul programului Prima Casa.
In zona de Sud si zona de Vest a Bucurestiului, dezvoltatorii imobiliari au reusit sa ofere cele mai accesibile proiecte imobiliare, care pot fi acoperite cu un credit Prima Casa.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus