EVOLUTIA PIETEI IMOBILIARE IN 2014 - REZUMAT

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Intraţi în ultimul trimestru al lui 2014, se arată primele bilanţuri şi evaluări. Cum a fost anul 2014 pentru imobiliare şi ce va urma de aici înainte? Specialiştii sunt de părere că, în general, contextul a fost şi rămâne unul pozitiv pentru oricine vrea să plaseze bani în imobiliare. Investitorii mari sunt încurajaţi în mod special să înteţească activitatea în România, cu atât mai mult cu cât  investiţiile publice trenează, iar numărul în scădere al lucrărilor de infrastructură  trag în jos media pieţei.
Anul acesta a început cu aşteptări înalte, după un 2013 în care PIB a crescut cu 3,5%, trend crescător care s-a păstrat şi în primul semestru din 2014. Situaţia generală de expectativă şi speranţă în mai bine s-a transformat într-un optimism temperat. Precauţia a continuat să domine piaţa, lucru care s-a dovedit a fi cât se poate de sănătos, în momentul în care au apărut primele semne de încetinire.   
„În al doilea trimestru din 2014, PIB-ul s-a contractat cu 1% comparativ cu trimestrul anterior. Acest lucru se explică prin nivelul scăzut al investiţiilor publice precum şi ca urmare firească a trendului crescător lent al celorlalte economii din Europa”, arată specialiştii JLL în Bucharest City Report.
Totuşi, nu este cazul ca această oscilaţie să fie interpretată în termeni fatalişti. Prognozele rămân optimiste pentru economia României. Chiar şi cele realizate la nivel internaţional, cum este cazul Oxford Economic din luna octombrie, care estima că PIB-ul României ar putea creşte cu 2,3% în 2014.
„Trimestrul trecut au apărut tot mai multe tot mai multe dovezi ale interesului în creştere pe care investitorii, atât existenţi cât şi noi, îl arată pentru piaţa imobiliară comercială din România. Acest interes se manifestă în toate cele trei segmente ale pieţei imobiliare comerciale, iar volumele investiţionale vor continua să crească până la finalul anului”, explică specialiştii.


citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus