EXECUTARI SILITE-APARTAMENTE SUB 6000 EURO

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Directiile fiscale din Capitala si din teritoriu au ca parte din activitatea obisnuita si executarea silita a proprietatilor celor care sunt datornici si in imposibilitate de plata.
Astfel, firmele care au acumulat datorii mari către stat şi nu mai sunt în stare să le plătească, ajung să fie executate silit, iar bunurile de care dispun sunt scoase la vânzare prin licitaţie publică, pentru ca Fiscul să-şi recupereze sumele care i se cuvin.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala(ANAF) a publicat pe pagina sa de web, anunturi imobiliare scoase la licitatie ca urmare a executarii silite.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus