FINALUL CRIZEI IMOBILIARE?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Abundenta de santiere mari deschise in Capitala prevestese finalul crizei imobiliare, cladirile nou construite par sa dea startul unei alte etape, etapa post-criza. 
Cele mai mari zece şantiere private deschise în Bucureşti implică investiţii cumulate de peste 730 mil. euro şi vor pune pe piaţă, până la sfârşitul anului viitor, 13 clădiri de birouri noi şi încă două malluri de dimensiuni mari.
In piata moderna de retail din tara noastra se va depasi valoarea de 3 mil. de mp de spatii comerciale. In aprilie se va finaliza Mega Mall-ul, cel mai mare proiect de dezvoltare imobiliare din 2015, detinut de New Europe Property Investments (NEPI) şi Real­4You. NEPI se asteapta la venituri de aproximativ 16,5 mil euro/an din inchirierea spatiilor. 
ParkLake, un mall de dimensiuni similare se va dezvolta in Titan si desi se afla in faza de structură, proprietarii au reuşit să contracteze 70% din suprafaţa sa închiriabilă.
In partea de Nord a Bucurestiului, Bog‘Art a ajuns cu construcţia turnului de 23 de etaje Bucharest One la etajul nouă, cladire ce face parte din proiectul companiei Globalworth.
Si in zona centrala, mai precis in apropiere de Piata Romana, se vor dezvolta proiecte imobiliare ce au ca scop realizarea unor noi cladiri de birouri. In apropiere de Piata Victoriei, NEPI actualii posesori ai vilei Oromolu si a unui teren adiacent de 4.500mp, au inceput dezvoltarea proiectului ce va avea clădiri de birouri de 6.500 mp şi in viitorul apropiat va demara lucrarile de reabilitare a vilei construite in perioada interbelica.
Pe terenul fostei fabrici de la Timpuri Noi, divizia imobiliară a grupului Inter IKEA a început construcţia primelor două clădiri de birouri din proiectul imobiliar ce va avea trei imobile cu destinatie birou, dar si imobile cu destinatie rezidentiala.
Conform spuselor consultanţilor JLL, în Bucureşti, 13 clădiri de birouri şi patru malluri sunt în diferite stadii de proiectare sau de construcţie.
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus