FINANTARE PE TERMEN SCURT PENTRU PAPALEKAS

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Două fonduri de investiţii americane au creditat pe termen scurt compania de investiţii imobiliare Globalworth cu 45 milioane Euro, pentru dezvoltarea imobilului de birouri Bucharest One de lângă staţia de metrou Aurel Vlaicu fie pentru plata unei clădiri de birouri din proiectul Green Court, pe care a achiziţionat-o în toamnă de la suedezii de la Skanska, aflată tot în zona Barbu Văcărescu-FloreascaTranzacţia pentru preluarea acestei clădiri se ridică la 44 de milioane de euro. Cei care au acordat imprumutul sunt Oak Hill Advisors şi York Capital Management, doi dintre cei mai mari investitori financiari ai lumii, care in trecut au mai facilitat o creditare pentru compania Globalworth in valoare de 55 milioane Euro. 
Globalworth este o companie de investiţii imobiliare fondată şi condusă de omul de afaceri Ioannis Papalekas.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus