FIRMELE CARE DORESC UN SEDIU NOU URMARESC ATENT VILELE BINE POZITIONATE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Şcolile, grădiniţele şi clinicile medicale sunt clienţii cei mai des întâlniţi, pentru vilele din zonele centrale. Acest gen de servicii atrag suficienţi clienţi cât să prospere, motiv pentru care şi piaţa chiriilor merge bine, pe acest segment. Suprafeţele închiriate aproape că s-au dublat, comparativ cu anul trecut.
Vilele mari sunt cele mai căutate, în această perioadă. Astfel, dacă la începutul anului trecut, suprafaţa medie închiriată era de 250 mp, acum a ajuns la 480 mp. Dacă vila se află în zonele de Centru-Nord a Capitalei, respectiv în Primăverii, Aviatorilor sau Dorobanţi, ori în zone centrale precum 13 Septembrie, Ştefan cel Mare sau Foişorul de Foc, atunci şansele de închiriere sunt maxime. Clienţii sunt, în general, din zona serviciilor şi îşi caută doar produsele cele mai bune.
Clienţii caută finisaje de calitate, de la ferestre bine termoizolante sau parchet deja montat şi în stare bună, la sisteme performante de încălzire şi răcire, centrală termică proprie şi chiar infrastructură voce - date, sistem de alarmă şi curte amenajată. Iar pentru toate acestea, ei sunt dispuşi să ofere un preţ mediu de 10 euro/mp/lună. Aceasta este, de altfel, suma la care se gândesc şi proprietarii.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus