FISCUL SCOATE LA VANZARE 2 TERENURI IN JUDETUL CONSTANTA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Cele două terenuri intravilane sunt situate în localitatile Eforie Nord şi Cumpăna.

Potrivit A.N.A.F., unul din terenuri pentru care vânzarea va fi organizată pe 15 decembrie, de la ora 11.00, aparţine unui debitor care l-a ipotecat către B.C.R. şi nu şi-a mai putut plăti datoriile. Terenul în suprafaţă de 2.000 mp este în Eforie Nord, pe strada Ana Ipătescu nr. 4, şi are ca preţ de evaluare şi pornire 319.700 de lei, fără T.V.A.

Tot pe 15 decembrie, de la ora 13.00, la Serviciul Fiscal Orăşenesc Eforie este programată o altă licitaţie, pentru cel de-al doilea teren, care aparţine unui debitor către Alpha Bank care a fost executat silit pentru neplata ratelor şi a altor datorii către bugetul de stat. Terenul intravilan are o suprafaţă de 370 mp şi este situat în comuna Cumpăna, pe strada Asti nr. 1. Preţul la care a fost evaluat, de pornire al licitaţiei, este de 61.691 de lei, fără T.V.A.

Cei interesaţi să le cumpere trebuie să achite o taxă de 10% din preţul de pornire al licitaţiei şi să aibă act doveditor de la creditorii fiscali, că nu au datorii la bugetul de stat.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus