FLUX DE CAPITAL NOU IN PIATA IMOBILIARA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In prima jumatate a anului, volumul de investitii înregistrat pe piaţa imobiliară din România a fost estimat la 340 de milioane de euro, aproape cu 80% mai mare decat cel realizat in perioada similara a lui 2015. 
Diferenta de randament al spatiilor de birouri dintre Europa de Est si cea de Vest, a dus la prezenta unui flux de capital nou in pieţele imobiliare de spaţii comerciale din România şi Ungaria. 
Potrivit unor date raportate de o companie de consultanta imobiliara, la momentul actual, randamentul spaţiilor de birouri prime din Berlin este la un nivel foarte redus, de 3,85%, deşi produsele de acest tip din oraşele germane mari, precum Frankfurt, continuă să asigure profituri semnificative comparativ cu cele din Londra şi Paris. In Bucuresti, randamentul spaţiilor de birouri din Bucureşti este la nivelul de 7,5%. 

"România şi Ungaria sunt două pieţe care oferă produse de calitate cu randamente extrem de atractive în materie de spaţii de birouri prime situate în capitalele celor două ţări. Astfel, randamentul în Bucureşti este de 7,5%, iar în Budapesta este de 6,75% - aproape de două ori mai mari comparativ cu cele din ţările vest europene", a spus Adrian Karczewicz, Head of Divestments CEE în cadrul Skanska Commercial Development Europe.

Tot el considera ca ţările cu astfel de randamente atrag un număr tot mai mare de jucători globali care doresc să obţină atât profit, cât şi diversificare la nivelul portofoliilor lor de active.

Aproape 48% din volumul total de investiţii s-a înregistrat în Bucureşti, în topul tranzacţiilor numărându-se sectoarele retail, spaţiile de birouri şi industriale, cu 45%, 38% şi respectiv 17%. Cushman & Wakefield a anunţat că parcul comercial Sibiu Shopping City din Sibiu a fost achiziţionat de Nepi, din cadrul grupului Argo, pentru 100 de milioane de euro, fiind cea mai mare operaţiune unică imobiliară de la nivelul regiunii în trimestrul al doilea.

stirea integral aici


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus