FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE PENTRU CADASTRARE GRATUITA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Romania a atras peste 310 milioane de euro, bani nerambursabili ce vor fi alocati pentru realizarea cadastrarii integrale. 
ANCPI(Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara), a anuntat lista comunelor care vor beneficia de cadastru gratuit.

În cadrul Programului Naţional de Cadastru şi Carte Funciară, ce vizează înregistrarea gratuită a tuturor imobilelor din România până în 2023, sunt cuprinse 660 de comune din toate judeţele ţării care vor beneficia de fonduri europene.

Vom folosi aceste fonduri, aproximativ 312 de milioane de euro, pentru a înregistra, gratuit, 5.756.387 de hectare de teren din mediul rural, reprezentând suprafaţa totală a 660 de unităţi administrative-teritoriale”, a declarat în exclusivitate pentru revista Capital, Radu-Codruţ Ştefănescu, preşedinte director general al ANCPI.

Localităţile care vor beneficia de aceste fonduri au fost alese de o comisie din care fac parte specialişti din Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Ministerul Transporturilor, dar şi din cadrul ANCPI. Membrii comisiei interministeriale au fost desemnaţi de primul-ministru.

„Pe lista comunelor care vor fi cadastrate integral din fonduri europene pot fi regăsite şi UAT-urile în care au fost deja iniţiate procedurile pentru înregistrarea imobilelor în sistemul integrat de cadastru şi carte funciară şi care îndeplinesc criteriile de prioritizare. În acest caz, vor fi scoase la licitaţie doar sectoarele cadastrale în care nu au început lucrările”, a spus Radu-Codruţ Ştefănescu.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus