FORTE PARTNERS VORBESTE DESPRE OPORTUNITATEA DE A EXTINDE PROIECTUL THE BRIDGE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Dezvoltatorul imobiliar Forte Partners, este interesat de achizitionarea unui teren in zona de Vest a Capitalei pe care ar vrea sa extinda proiectul The Bridge.

In zona Orhideea, Forte Partners, dezvolta primul proiect de birouri ca­re se dă în folosinţă în zona Pasajului Basarab-Gri­viţa.
Zona este considerata ca fiind noul pol de birouri al Bu­cu­reş­tiu­lui si datorita cererii de spatii de birouri, dezvoltatorul ia in calcul posibilitatea de extindere a proiectului The Bridge.

Oficial, acţionarii dezvol­tatorului spun că sunt în căutare de terenuri, analizând posi­bilitatea de expansiune.

„Suntem în con­tinuare în căutare de terenuri în vestul Capitalei şi analizăm orice oportunitate pen­tru extin­derea Forte Partners în această zonă. Avem un portofoliu di­namic de terenuri situate în zone cu potenţial pentru viitoare dez­vol­tări imobiliare, care se poate mo­di­fica în funcţie de ten­dinţele pie­ţei”, a spus Geo Mărgescu, CEO şi fondator al dez­vol­tatorului.The Bridge este primul proiect ca­re se dă în folosinţă în zona Pasajului Basarab / Gri­viţa care s-a conturat ca noul pol de birouri al Bu­cu­reş­tiu­lui. Forte Partners este unul dintre cei mai activi dezvoltatori din Bucureşti, cu capital românesc. 
Dezvoltatorul imobiliar a finalizat anul trecut proiectul Ştefan cel Mare, din apropierea staţiei de metrou cu acelaşi nume, care este evaluat la 19,5 mil. euro, în timp ce prima clădire din The Bridge este evaluată, în cazul în care ar fi vândută, la 80,5 mil. euro. Proiectul Ştefan cel Mare este în prezent închiriat in totalitate.


citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus