FUZIUNE IMPORTANTA IN PIATA IMOBILIARA MONDIALA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Compania de consultanţă imobiliară Cushman&Wakefield ar putea fi preluata de Fondul american de investiţii TPG Capital, una dintre cele mai mari firme de investitii de capital la nivel global. TGP Capital are in plan integrarea Cushman&Wakefield cu rivalul DTZ Group, urmarind crearea uneia dintre cele mai mari firme de servicii pentru industria de real estate, scrie agenţia de presă Reuters. Potrivit The Wall Street Journal, pentru suma de 2 miliarde de euro, americanii de la TGP vor prelua Cushman&Wakefield. Atat DTZ cat si Cushman&Wakefield sunt prezente direct sau indirect in piata din Romania. Finalizarea tranzactiei prin care se urmareste integrarea DTZ şi Cushman & Wakefield, este preconizata in al patrulea trimestru al anului in curs.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus