GASESTI CEI MAI BUNI CHIRIASI PENTRU LOCUINTA TA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
În Statele Unite ale Americii, există mai multe asociaţii care ajută şi monitorizează procesul de închiriere a unei locuinţe. De-a lungul timpului, în urma a numeroase discuţii atât cu proprietarii cât şi cu chiriaşii, acestea au întocmit un set de sugestii pentru cei care vor să treacă pe cât de uşor se poate prin procesul de închiriere.

„Proprietarii veterani, cei care au trecut prin mai multe experienţe nefericite, cu chiriaşii lor, ştiu deja că este crucial să înregistreze pe cameră video un tur al locuinţei făcut împreună cu chiriaşul. Pe această filmare ar trebui să se regăsească clar atât starea imobilului, cât şi aşteptările proprietarului de la chiriaş, precum aceea de a lăsa locuinţa în aceeaşi stare în care a găsit-o”, arată Tom Durning, de la Centrul de Avocatură şi Resurse ale Proprietarilor.

Închirierea trebuie tratată ca o afacere activă

La fel de important, proprietarii trebuie să înveţe să trateze întregul proces de închiriere aşa cum ar face cu orice altă afacere activă. Pentru cei care reuşesc să facă acest lucru, întregul proces poate aduce mai multe satisfacţii şi mai puţine bătăi de cap.

„Ca orice altă afacere, dacă nu te implici, poate deveni costisitoare. Proprietarii pot să evite cu uşurinţă potenţialele deteriorări aduse de chiriaşi locuinţei prin simplul fapt de a organiza inspecţii lunare. În plus, sunt foarte multe cazuri în care proprietarii nu se educă temeinic cu privire la legile locale care guvernează acest tip de tranzacţii. Ei trebuie să ştie atât drepturile chiriaşilor, cât şi drepturile lor”, continuă Tom Durning.


Citeste restul articolului aici


In Popesti Leordeni, desi exista o cerere foarte mare pentru inchirieri, nu prea exista si suficiente oferte pe masura. Vedeti aici lista apartamentelor de inchiriat in Popesti Leordeni

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus