GLOBAL CITY- GRAD DE OCUPARE IN CRESTERE CU 10%

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Complexul de birouri din Pipera, Global City este detinut de Global Finance, are un nou client. . Renumitul producator de bere Bergenbier, a inchiriat un spatiu de 1.200 mp in complexul de birouri Global City Business Park. Bergenbier este un brand detinut de grupul canadian de bere Molson Coors.
"Incepand cu aceasta luna, angajatii Bergenbier Romania vor beneficia de un nou sediu in cadrul Global City Business Park, suprafata totala a acestuia masurand 1.200 metri patrati", a declarat Ivana Bozjak, partener si head of real estate in cadrul Global Finance.
Gradul de ocupare al parcului global City a crescut la inceputul anului cu 10% fata de aceeasi perioada a anului trecut, atingand practic nivelul de 60% din totalul suprafetei inchiriabile al acestuia. 
Global City Business Park numara in prezent 29 de chiriasi, cea mai mare parte a suprafetei inchiriate fiind ocupata de companii precum Michelin, Coca-Cola HBC Romania, Total Soft, Telus, Euroins, Ford, Bergenbier, Cycle si Monsanto. 

citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus