GLOBALWORTH DEMAREAZĂ CONSTRUCŢIA ULTIMEI CLĂDIRI DIN CADRUL PROIECTULUI DE BUSINESS GLOBALWORTH CAMPUS

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Globalworth Real Estate Investments, cel mai mare proprietar de clădiri de birouri din România, anunţă începerea lucrărilor de construcţie la clădirea Tower 3. Acesta reprezinta ultima fază în dezvoltarea centrului de business Globalworth Campus ampalsat lângă staţia de metrou Pipera.

Tower 3, este cel mai mare dintre cele trei clădiri ale proiectului şi are o valoare estimată la finalizare de 66,6 mil. euro.
Tower 3 va avea o suprafaţă închiriabilă de 35.000 mp şi va ridica întregul complex la o suprafaţă de 92.000 mp.

“Complexul de birouri va fi finalizat la finalul anului. Ambele clădiri finalizate, Tower 1 şi Tower 2, sunt închiriate şi suntem deja în negocieri avansate pentru spaţiile din ultima clădire de birouri, Tower 3”, a declarat Ema Iftimie, Head of Leasing Globalworth.

Tower 1 a fost finalizat în iulie 2017, iar suprafaţa acestuia, de 29.000 mp, este închiriată către Amazon şi Honeywell. Valoarea primului turn a fost estimată la 51,5 mil. euro.  

Cea de a doua clădire de birouri din cadrul proiectului a fost finalizată în aprilie 2018, oferind o suprafaţă suplimentară de 28.000 mp. Chiriaşii care îşi vor desfăşura activitatea aici sunt Stefanini România, Mazars România, Chain IQ şi P4Cards. Valoarea acesteia a fost calculată la 51,2 mil. euro.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus