GLOBALWORTH, IA ÎN CALCUL POSIBILITATEA EXTINDERII ACHIZIŢIILOR ÎN MA­­RILE ORAŞE ALE ROMÂNIEI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Dezvoltatorul imobiliar Globalworth, cel mai mare proprietar de birouri din România, ia în calcul marirea numarului de achiziţii în ma­­rile oraşe ale tarii noastre.

Po­trivit datelor din piaţă, discuţiile purtate cu NEPI Rockcas­tle s-ar putea îndrepta spre cumpărarea birou­rilor The Office Cluj şi City Business Centre Timişoara, po­trivit datelor din piaţă. În cazul The Office Cluj, dacă se doreşte achi­zi­ţia integrală, Globalworth trebuie să discute şi cu antre­pre­norul Ovidiu Şandor, care deţine 50% din proiect.

„Ne uităm la toate proiectele care răspund criteriilor noastre de investiţii, atât în Bucureşti, cât şi în marile ora­şe din România“, au subliniat reprezentanţii Global­worth, fără a confirma sau infirma intenţia de achiziţie.

Până acum piaţa regională de birouri este dominată de antreprenorii locali precum Ovidiu Şandor, Virgil Tornoreanu, care dezvoltă în Timişoara Vox Technology Park, sau Iulian Dascălu. Intrarea Globalworth ar di­na­mi­za şi mai mult piaţa regională de birouri, mai ales într-un mo­ment în care atât Clujul cât şi Timişoara atrag atât in­ves­tiţii noi, cât şi companii care doresc spaţii de birouri moderne.

Globalworth, cel mai mare fond de investiţii în clădiri de birouri din Romania, condus de omul de afaceri Ioannis Papalekas,  a finalizat în decembrie vânzarea unor ac­ţiuni ordinare în valoare de 330 milioane de euro.


stirea integral aici


 
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus