GRADINILE SI SPATIILE DE RELAXARE INCLUSE IN PROIECTELE PENTRU DEZVOLTAREA CLADIRILOR NOI DE BIROURI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Dintr-un toatal de aproximativ 700.000 metri patrati spatii de birouri, care se vor fi livra in perioada 2017-2019, aproximativ 390.000 metri patrati vor fi spaţii de clasă A, ce vor avea grădini integrate şi spaţii de relaxare în aer liber, potrivit unui studiu realizat de o companie imobiliara. 

ESOP l Corfac Internaţional, arata in studiu ca 56% dintre acestea  vor include grădini interioare sau terase înverzite pe acoperiş, investitorii având un landscape integrat în proiect.
In Capitala, cele mai multe proiecte de birouri cu gradini urbane vor fi in zona de centru-vest, care va acumula spatii de peste 180.000 mp in proiecte inverzite, precum AFI Tech Park, Campus 6, The Light, The Bridge si Business Garden Bucharest.

Conform unui studiu internaţional, realizat de Universitatea din  Exeter, Anglia, în colaborare cu Universitatea din Groningen, Olanda şi  Universitatea din Queensland, Australia, plantele şi zonele verzi de la birou îmbunătăţesc cu 15% productivitatea angajaţilor. Fapt pentru care şi angajatorii sunt mult mai atenţi la mediul de lucru, fenomen observat şi de investitorii în noua generaţie de clădiri de birouri.

„În trecut, dezvoltatorii proiectelor de birouri foloseau terenul la maximum, pentru construcţii şi pentru locuri de parcare, rar fiind amenajate spaţii verzi, şi atunci alocându-se resurse minime. Acum însă, dezvoltatorii investesc şi în acest aspect, unul din două proiecte lansate si anunţate pe piaţa de birouri din Bucureşti au integrate şi elemente peisagistice în designul exterior, spaţii înverzite cu funcţiuni de relaxare sau ca alternativă a spaţiului de lucru, dotate cu mobilier urban. Proiectele noi de birouri au prevăzute şi grădini interioare cu terase unde se poate bea o cafea şi socializa, zone verzi cu mobilier urban şi WiFi, amfiteatre în aer liber sau parcuri, prezentate ca viitoare facilităţi pentru angajaţi, astfel încât aceştia să fie mai creativi şi mai productivi, să se poată relaxa aproape de spaţiul de lucru sau chiar să folosească aceste spaţii înverzite pentru întâlniri şi networking”, declară Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting l CORFAC International.


stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus