GRIJA FATA DE MEDIU REGASITA IN CONSTRUCTIA CLADIRILOR

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Lista clădirilor verzi din România nu mai este nici pe departe neglijabilă. Atât dezvoltatorii de locuinţe cât şi cei de birouri, centre comerciale sau fabrici au început să ţină cont de sustenabilitatea proiectului pe termen lung. Astfel, ei au construit sau construiesc tot mai multe clădiri eficiente energetic, accesibile celor care preferă mijloacele de transport în comun sau bicicleta, cu impact minim asupra mediului şi uşor de reconfigurat, la dorinţa utilizatorului. Romania Green Building Council împreună cu partenerii săi a întocmit o listă a celor mai verzi clădiri din România.
Dezvoltatorii de la Afi Europe, in ordine alfabetica, deschid lista proiectelor verzi prin realizarea mall-ului Afi Palace Ploiesti, un proiect ce a presupus si imbunatatirea infrastructurii din jurul acestuia. Tot acestia continua lista cu proiectul verde Afi Park 1.
Proiectul Amera Tower din Cluj este o clădire de clasă “A” de eficienţă energetică, fiind certificată LEED Gold, o distincţie obţinută doar de cele mai riguroase proiecte.
In centrul Capitalei s-a dezvoltat Urban Spaces Concept Apartments, un ansamblu rezidential din lista celor mai verzi cladiri amplasate in interiorul unui oras.


citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus