GRILA NOTARILOR A SUFERIT MODIFICARI IN 2015

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Preţurile minimale după care se calculează impozitele pe tranzacţiile cu locuinţe, terenuri sau spaţii comerciale au fost majorate cu 3%-5% de către Camerele Notarilor Publici.

Municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov, Bacău, Braşov, Buzău, Covasna, Dâmboviţa, Ialomiţa, Giurgiu, Neamţ, Prahova şi Teleorman sunt judetele unde grilele notariale s-au modificat.

Bucureşti -  Cele mai mari scumpiri in centru

În Municipiul Bucureşti, creşteri peste medie s-au operat la unele apartamente amplasate în zona delimitată de intersecţia Calea Victoriei - Bulevardul Lascăr Catargiu - Bulevardul Iancu de Hunedoara sau în Bulevardul Dacia, între Calea Griviţei - Piaţa Romană - Piaţa Spaniei, unde grila notarilor a stabilit valori cu 12% mai mari decât anul trecut. Potrivit noii grile, aplicabile de la 1 ianuarie, pentru un apartament de două camere confort I sporit situat la un etaj intermediar în zona Calea Victoriei valoarea minimă se situează la 71.960 de euro. Anul trecut, un apartament în aceeaşi zonă, cu aceleaşi caracteristici, avea o valoare de 64.240 de euro, reiese dintr-o analiză realizată de Mediafax pe baza ghidurilor privind valorile orientative ale proprietăţilor imobiliare pentru 2014 şi 2015. Totodată, un apartament cu două camere situat pe Bulevardul Dacia este evaluat la 71.960 de euro în acest an, comparativ cu 64.240 de euro anul trecut, cu 12% mai mult. Creşteri semnificative au mai fost operate şi pentru apartamentele de pe Calea Călăraşilor (zona dintre Piaţa Corneliu Coposu şi Piaţa Traian), unde valorile au fost stabilite în urcare cu procente cuprinse între 3% şi 10%, la 61.900 de euro (comparativ cu 56.280 de euro) şi 65.510 de euro (faţă de 63.620 de euro). De asemenea, apartamentele din zona Piaţa Arsenalului - Bulevardul Libertăţii au fost evaluate în creştere cu 8%, de la 54.080 de euro la 58.420 de euro, un procent similar fiind aplicat şi pe Bulevardul Decebal (Piaţa Alba Iulia - strada Dristorului), astfel că un apartament cu două camere în această arie are o valoare de 64.480 de euro. Reamintim că persoanele fizice plătesc, din 2007, cote diferenţiate de impozit pentru veniturile obţinute din tranzacţii imobiliare, în funcţie de valoarea proprietăţii şi de intervalul în care este deţinut imobilul. 


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus