GRUPUL IKEA A PRIMIT O NOUA AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE IN ROMANIA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

După patru ani de la achiziţia terenului pe care a funcţionat fabrica Timpuri noi, IKEA a luat autorizaţie de construcţie în luna decembrie a anului trecut, au declarat pentru economica.net surse din piaţa imobiliară.
Desi Interprime Properties, divizia imobiliara a grupului suedez IKEA a obţinut autorizaţia de construcţie a două blocuri, cu şase, respectiv zece etaje, în 16 decembrie 2013, lucrarile de constructie nu au demarat. Un reprezentant al companiei a declarat că "activitatea Interprime Properties cunoaşte o dinamică în creştere şi în momentul în care avem veşti, vă vom putea raspunde la eventuale întrebări".


citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus