GRUPUL INTER IKEA ISI MARESTE PORTOFOLIUL IMOBILIAR DIN ROMANIA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Divizia de imobiliare a grupului de companii Inter Ikea, Vastint Romania, a achizitionat recent un teren de 48 de hectare in sectorul 1 al Capitalei. Terenul se afla pe Şos. Gheorghe Ionescu Siseşti si a fost cumparat pentru dezvoltarea unui proiect mixt cu preponderenta rezidentiala.
In apropierea terenului se afla Baneasa Shoping Center, pădurea Băneasa şi Aeroportul Otopeni. Un alt avantaj al terenului, din punct de vedere al amplasamnetului este dat de un proiect deja în desfăşurare, ce vizează sectorul 1 şi zona Străuleşti, prevede realizarea unui sistem de transport integrat, complet cu staţie de metrou, autobuze şi microbuze, precum şi facilităţi park-and-ride.
"Tranzacţia reprezintă o investiţie strategică pe termen lung, ce are în vedere dezvoltarea unui proiect mixt, predominant rezidenţial. În perioada care urmează vom începe să lucrăm la planificarea urbană", a declarat directorul general al Vastint România, Antoniu Panait.
Vastint România deţine încă două proiecte importante în Bucureşti: Timpuri Noi Square, amplasat în sectorul 3, cu până la 100.000 metri pătraţi de spaţii de birouri clasa A şi comerciale precum şi 50.000 metri pătraţi de spaţii rezidenţiale planificate şi Business Garden Bucharest, situat în sectorul 6, ce va aduce pe piaţa locală 41.000 metri pătraţi de birouri clasa A şi spaţii comerciale.
Vastint administrează proprietăţi dezvoltate în şapte ţări: Olanda, Polonia, România, Belgia, Lituania, Letonia şi Marea Britanie, fără legătură cu operaţiunile comerciale ale Ikea. 

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus