GRUPUL SPANIOL HERCESA DEZVOLTA CEL DE-AL DOILEA SAU ANSAMBLU REZIDENTIAL DIN ROMANIA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Grupul spaniol Hercesa, pregăteşte terenul pentru dezvoltarea celui de-al doilea sau ansamblu cu apartamente pe piaţa locală. Investiţia dezvoltatorului Hercesa se ridica la valoarea de 17 milioane de euro. 
In acest an, Hercesa a demarat lucrările de construcţie la cea de-a treia fază din proiectul rezidenţial Vivenda Residencias din Bucureşti.

Spaniolii de la Hercesa deţin o parte din fosta fabrică de pâine Spicul, din zona Orhideea, acolo unde sunt în construcţie proiectele de birouri dezvoltate de Forte Parters şi CA Immo. Dezvoltatorul se află în faza de gestionare a avizelor necesare pentru obţinerea autorizaţiei de construcţie. Luna trecută a obţinut certificatul de urbanism pentru construcţia unui nou ansamblu rezidenţial.

„Comercializarea apartamentelor va demara la începutul anului viitor, urmând ca lucrările de construcţie să fie demarate în vara lui 2018. Vor fi două blocuri cu 220 de locuinţe, care vor cuprinde în cea mai mare parte apartamente cu două şi trei camere. Valoarea investiţiei se ridică la 17 milioane de euro", a declarat Cristina Bujoreanu, purtătorul de cuvânt al dezvoltatorului.

Construcţia ansamblului se va derula în două etape, fiecare dintre acestea fiind reprezentată de unul dintre cele două blocuri. Preţurile pentru apartamentele de două camere vor fi de circa 73.000 de euro plus TVA, iar pentru cele de trei camere vor fi de circa 110.000 de euro plus TVA.

Grupul Hercesa  are o experienţă în sectorul imobiliar de peste 40 de ani si este prezent in piata din România din anul 2004.


stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus