GRUPUL TURC ANCHOR, DEZVOLTA ANSAMBLULUL REZIDENTIAL PALLADY TOWERS DIN ESTUL CAPITALEI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Anchor Grup, compania care a dezvoltat primul mall din Ro­mânia, Bucureşti Mall, con­struieşte două blocuri cu 200 de apartamente în ansamblul rezi­denţial Pallady Towers.

Dezvoltatorul imobiliar turc, a anuntat ca va investi pentru realizarea proiectului aproximativ 9,5 milioane euro. Investitia va fi facuta din surse proprii.

„Investiţia este făcută din surse proprii. Până acum, nu s-a vândut niciun apartament, pentru că procesul de vânzare abia a fost demarat“, spun reprezentanţii Anchor Grup.

Prima etapă, al­că­tuită din 109 apar­ta­mente, a fost de­ma­rată în această toam­nă. Se estimeaza ca, finalizarea primei etape a proiectului se va face in luna septembrie a lui 2018.
Preţurile sunt cuprinse între 38.100 de euro pentru o garsonieră şi 100.000 de euro pentru un apartament cu trei camere.

Compania deţine centrele comerciale Bucureşti Mall şi Plaza Romania. Alte proiecte importante ale companiei sunt: Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial, Anchor Plaza Metropol, clădire de birouri din categoria A amplasată în apropierea Plaza Romania, InCity Residences, ansamblu rezidenţial localizat în centrul Bucureştiului.stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus