HORNBACH, RETAILERUL DE MATERIALE DE CONSTRUCŢII ŞI GRĂDINĂRIT ISI MARESTE RETEAUA DE MAGAZINE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Hornbach, retailerul de materiale de construcţii şi grădinărit si-a marit reteaua de magazine prin inaugurarea celei de-a sasea unitati din Romania. Noul magazin se afla in Sibiu si este amplasat în locul unei foste locaţii OBI, achiziţionată în urmă cu un an de retailer.

Noua unitate Hornbach a atras o investiţie de 12 milioane euro. Magazinul va fi deschis pentru clienţi începând din data de 14 octombrie 2015 şi va avea acelaşi program ca şi celelalte unităţi din reţea (de luni până sâmbătă, de la 08.00 la 21:00, şi duminică, de la 08.00 la 19.00).

„Investiţia totală în noul nostru magazin a fost de aproximativ 12 milioane de euro, iar de la cumpărare, până în acest moment, locaţia a fost renovată, remodelată şi extinsă, pentru a ajunge la standardele cu care Hornbach şi-a obişnuit clienţii”, subliniază Mugurel–Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

  • Magazinul din Sibiu are o suprafaţă totală de 12.000 de metri pătraţi, fiind amplasat pe un teren de circa 33.200 mp
  • Pe o suprafaţă de 7.600 mp este situată zona de materiale de construcţii şi amenajări, în timp ce pe o suprafaţă de 2.700 mp se regăseşte o zonă dedicată produselor de grădină şi ZOO.
  • Noua locaţie dispune de o zonă specială de ridicare a materialelor de construcţii, amplasată separat de magazin. Aceasta are o suprafaţă de 1.700 mp şi va pune la dispoziţia clienţilor materiale de construcţii grele şi voluminoase.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus