HOTEL CE VA DEVENI COMPLEX REZIDENTIAL

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Hotelul Moldova din Bacau va fi transformat intr-un complex rezidential, daca lucrarile de modificare vor fi avizate. Cladirea a fost construita fara balcoane conform planurilor initiale de construire a acestui hotel.
Înainte de a fi închis, Hotelul Moldova se promova ca fiind „localizat central în Bacău la o distanţă de aproximativ 300 metri faţă de Piaţa Revoluţiei”. „Are o capacitate de cazare pentru 244 de locuri dispusă în 143 de camere (93 camere duble, 30 camere single, 10 apartamente, 10 suite). Camerele sunt dotate cu televizor, telefon, internet, minibar şi aer condiţionat. Hotelul dispune de 5 săli de conferinţă, un restaurant, o sală de fitness cu echipament modern, salon de păstrare bagaje, sală de masaj şi o parcare păzită.''
În ultimii ani s-au purtat negocieri ca Primăria Bacău să se mute în acest imobil, însă s-a renunţat la idee după ce mai multe spaţii de la parter fuseseră deja vândute.
Rin Grand Bucureşti, din zona Vitan a avut parte de aceleasi modificari devenind dintr-un hotel un adevarat complex rezidenţial.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus