HOTELURI SI PENSIUNI SCOASE LA VANZARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Criza economica din Grecia se resimte puternic si in industria turismului. În 2012, 1.000 de proprietari de unităţi de cazare au fost nevoiţi să îşi scoată la vânzare afacerile. Ulterior însă, doar puţin peste 100 de hoteluri sau pensiuni şi-au găsit cumpărător. Nici în România situaţia nu este prea roz, 100 de unităţi de cazare fiind scoase la vânzare.
Una din marile agenţii imobiliare din Grecia are în prezent în ofertă 22 de hoteluri în regiunea Atica, totalul preţurilor fiind de 290,6 milioane de euro. Cele mai multe hoteluri scoase la vanzare sunt in centrul Atenei.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus