IASI, CRESTERE SEMNIFICATIVA A NUMARULUI DE LOCUINTE NOU CONSTRUITE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit datelor INS(Institutul Naţional de Statistică), centralizate de revista Business Construct, in 2015, Iasiul a inregistrat cea mai importanta crestere din Romania a unitatilor locative nou construite, fata de anul precedent. Numarul locuintelor noi inregistrate in Iasi a fost de patru ori mai mare fata de cel inregistrat aici in 2014. 
Potrivit datelor INS, in Iasi, in anul 2014 au fost ridicate 313 unităţi, iar în 2015 au fost livrate 1.349 de locuinţe noi.
Creşterea vine în contextul în care Iaşiul s-a dezvoltat mult în ultimii ani, atrăgând nume­roase companii, cele mai multe din domeniul IT. Numai anul trecut, oraşul din inima Mol­dovei a atras şase companii din acest sector, care au ocupat aproape 
8.000 de metri pătraţi de birouri, făcând ca Iaşiul să se contureze ca un nou pol pentru industria IT.

Ca număr de locuinţe, Bucureştiul a ocupat pri­mul loc anul trecut, cu aproape 4.500 de unităţi finalizate, cu 34% mai mult decât în anul anterior, un record al ultimilor 20 de ani, care a dus Capitala la o cotă de 9% din tot ce s-a con­s­truit în România, după cum arată datele INS.

stirea integral aici


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus