IKEA A OBŢINUT AUTORIZAŢIA DE CONSTRUIRE PENTRU CEA DE-A DOUA UNITATE DE PE PIAŢA LOCALĂ

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Ikea, retailerul de mobilă suedez,  obţinut autorizaţia de construire pentru cea de-a doua unitate comerciala din Bucuresti. Cel de-al doilea magazin al companiei se va construi in zona Theodor Pallady din Capitală şi va avea o suprafaţă de 37.000 metri pătraţi. Astfel, la data inaugurarii, cel mai probabil la finele lui 2018, va fi  cel mai mare magazin IKEA din Europa de Sud-Est. 
IKEA a obtinut 
ieri, 17 octombrie 2017, autorizaţia de construire pentru cel de-al doilea magazin, eliberata de primăria Sectorului 3 a Municipiului Bucureşti.
„Ne bucurăm să anunţăm că am obţinut autorizaţia de construire a celui de-al doilea magazin IKEA din România şi că vom începe lucrările pentru noul magazin în curând. Dorim să le mulţumim reprezentanţilor Primăriei Sectorului 3 şi Primăriei Generale a Capitalei pentru sprijinul continuu şi colaborarea excelentă. Pentru că am obţinut deja Autorizaţia de Construire pentru amenajare şi sistematizare teren şi împrejmuire provizorie în luna septembrie, constructorul general a început pregătirea terenului şi împrejmuirea perimetrului magazinului IKEA Pallady,” a declarat Vladislav Lalić, Property and Expansion Manager IKEA South-East Europe.
IKEA Pallady va respecta cele mai recente, avansate şi înalte standarde în ceea ce priveşte proiectarea şi va aplica standarde de construire şi principii operaţionale de business inovatoare şi sustenabile. 
Licitaţia pentru construirea magazinului IKEA din zona Theodor Pallady, a fost castigata de constructorul roman, Bog'Art.

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus