IKEA CUMPARA INCA 2 TERENURI IN ROMANIA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

La mai bine de trei ani de la achiziţia terenului fostei fabrici Anticorosiv din estul Capitalei, IKEA a demarat lucrările de construcţie la cel de-al doilea magazin de pe piaţa locală. Va fi cel mai mare magazin din regiune, cu o suprafaţă totală de 36.000 de mp, din care zona comericală, fără restaurant, va avea 20.000 de mp. O parte din suprafaţa magazinului este destinată depozitului, iar noul magazin va duce la dublarea capacităţii IKEA de a onora comenzile online.

Retailerul IKEA va deschide anul viitor al doilea magazin din România, spre sfârşitul verii, mai devreme decât estimările iniţiale, care erau pentru sfârşitul lui 2018. Investiţia în magazinul din Bulevardul Theodor Pallady se ridică la 86 de milioane de euro

"Când livrezi şi online, magazinul are anumite limitări, iar cu un al doilea magazin înseamnă că ne vom dubla capacitatea", spune Stefan Vanoverbeke, retail manager pentru IKEA South East Europe. Recrutările pentru magazin vor începe în curând. Compania caută 350 de angajaţi. 

Peste 127.000 de comenzi online au fost procesate de IKEA în anul de catalog 1 septembrie 2016 - 31 august 2017, în creştere cu 35,1% faţă de anul anterior. Cele mai multe comenzi online au fost onorate pentru Bucureşti, Cluj, Timiş, Iaşi şi Constanţa. 

Recent, retailerul a închiriat un spaţiu pentru depozit la Mogoşoaia, în proiectul celor de la Logicor, iar marfa de aici va deservi în special magazinul din Băneasa.

Magazine în provincie 

Pentru deschiderea unui al treilea magazin, IKEA se află în discuţii cu francezii de la Immochan, care au dezvoltat proiectul mixt Coresi din Braşov, pe terenul fostei fabrici Tractorul. Pe lângă IKEA, Immochan se află în discuţii şi cu cei de la Kika, dar până acum nu a fost semnată nicio tranzacţie. 

Întrebat de ECONOMICA.NET în ce stadiu se află discuţiile cu Immochan, Vanoverbeke spune că poate confirma cele trei oraşe ca fiind următoarele în care se vor deschide magazine IKEA şi se fereşte să spună în care dintre cele trei oraşe. Promite totuşi ştiri legate de achiziţia de noi terenuri pentru la anul. 

"Pot să spun că suntem în fază destul de avansată pentru două dintre cele trei oraşe. Când vom avea ceva semnat, vom comunica. Ce pot să vă spun este că nu va trebui să aşteptăm înca 10 ani pentru un nou magazin. Ambiţia mea este să cumpărăm terenuri pentru viitoare magazine şi să deschidem mai multe. De la momentul achiziţiei terenului, cred că cel mai rapid am putea deschide un magazin în doi ani", spune oficialul IKEA. 

 În funcţie de ritmul de achiziţie a terenurilor, IKEA poate lucra în paralel la deschiderea mai multor magazine. "Eu aş vrea sa deschid un magazin IKEA pe an, dar între vis şi realitate ştim că este o diferenţă", mai spune oficialul.  

Cu tot cu investiţia din magazinul din estul Capitalei, bugetul de investiţii al IKEA pentru a ajunge la o reţea de nouă magazine pe plan local depăşeşte 2 miliarde de lei. 

Stirea originala aici:
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus