IKEA DEZVOLTA UN PROIECT IMOBILIAR IN ZONA TIMPURI NOI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Vastint Holding, divizia imobiliara a grupului IKEA in Romania, a achizitionat in urma cu patru ani, terenul care găzduia uzinele Timpuri Noi. Terenul in suprafata de 51.000metri patrati, a fost achizitionat de la mai mulţi investitori, valoarea tranzactiei ridicandu-se la aproape 35 de milioane de euro.
Initial, s-a crezut ca aici se va deschide un nou magazin, insa  grupului IKEA, a început procesul de selecţie a firmei care va construi un proiect imobiliar, ce va contine doua cladiri de birouri si doua blocuri de locuinte.
„Avansăm cu proiectele, dar pentru moment nu avem informaţii noi“, a spus Antoniu Panait, managing director al Vastint România, parte a grupului Ikea.
Suprafata inchiriabila a cladirilor de birouri ce se vor dezvolta va fi de circa 50.000 metri patrati. Zona nu este o destinatie obisnuita pentru dezvoltatorii de birouri, insa prezinta avantajul amplasarii in apropiere de statia de metrou Timpuri Noi si la aproximativ 1,5 Km de Piata Unirii.


citeste stirea integralFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus