IKEA INTENTIONEAZA SA DEZVOLTE UN PROIECT REZIDENTIAL DE MARE AMPLOARE IN NORDUL CAPITALEI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Dezvoltatorul Vastint, divizia imobiliară a Inter IKEA, planuieste sa construiasca un cartier nou pe terenul de 47 hectare, care este amplasat in Nordul Capitalei. Terenul a fost achizitionat la inceputul lui 2016 cu 28,8 milioane de euro.
Proiectul rezidential presupune construirea unor cladiri de locuinte si scoli in jurul unui parc amenajat. Potrivit, PUZ-ului zonei, solicitat de dezvoltatorul imobiliar Vastint, se pot construi locuinţe cu două, patru, şase, opt şi zece etaje. 

Suprafaţa construibilă este de peste 174.000 de mp, cea destinată penteru cirulaţii şi amenajări specifice este de 159.000 de mp, iar spaţiile verzi vor ocupa 30% din tot terenul. 

"Ansamblul va fi centrat în jurul unui parc bordat de locuire perimetrală; circulaţia se va dezvoltaîn jurul parcului, iar profilele pot fi stabilite acum. Circulaţiile de interior vor fi de categoriile 3 şi 4, iar intersecţiile lor vor fi transformate în zone de interes. Spre interior, edificiile vor fi mai joase, spre exterior, mai înalte; vor fi repetate 4-5 clădiri modulare. Parcările vor fi realizate la demisol, dar şi la parter. Se mai specifică posibilitatea amenajării unor curţi de incintă.

Este propusă şi realizarea a două şcoli, una publică, una cu statut privat, investiţie care va fi pusă în practică de Primărie, dar pentru care proprietarul alocă un teren de 5.000 mp (şcoala privată va fi, de fapt, extinderea unei şcoli existente)", se arată în prezentarea proeictului în cadrul şedinţei CTATU care a avut loc în luna octombrie. 


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus