IMMOCHAN ROMÂNIA A ACHIZITIONAT UN TEREN DE SAPTE HECTARE IN SATU MARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Immochan România, a anuntat ca a  achizitionat recent un teren cu o suprafata de 7 hectare in Satu Mare, cu scopul de a extinde un centru commercial si de a dezvolta un nou proiect imobiliar. Este vorba de cel de-al doilea proiect rezidential pe care compania il va construi in Romania.

Immochan România, care a demarat un amplu proces de regenerare urbană a fostei platforme Tractorul din Braşov, acolo unde sunt în construcţie peste 1.000 de apartamente, clădiri de birouri, dar şi centrul comercial Coresi Shopping Resort, vrea să duplice succesul şi la Satu Mare. Compania a cumpărat recent teren pentru un nou proiect pe piaţa locală.

"Am cumpărat joi (nr. - 2 noiembrie) un teren de şapte hectare la Satu Mare cu 1,5 milioane de euro, lipite de centrul comercial, unde vom face două lucruri: vom face o extensie a centrului comercial, de 10.000 mp, şi asta ne ocupă cam 2 ha, iar pe restul de cinci hectare vom face un cartier rezidenţial", a declarat Tatian Diaconu, directorul general al Immochan Romania, în cadrul unei întâlniri cu presa la Braşov.

Acesta a precizat ca ar prefera ca dezvoltarea celor două componente sa inceapa in acelasi timp. Terenul se află în zona de vest a oraşului, acolo unde mai au magazine şi Dedeman, Praktiker sau JYSK.

"Ne propunem să depunem şi să obţinem autorizaţia de construcţie până prin luna martie şi ne-am propus, într-o situaţie ideală, să deschidem extinderea până la sfârşitul lui 2018", mai spune Diaconu. 

Cât despre numărul de apartamente care ar urma să fie construite la Satu Mare, şeful Immochan spune că se lucrează la proiect şi că ansamblul rezidenţial va fi probabil livrat în 2019-2020. Compania va căuta să lucreze pe partea rezidenţială cu parteneri locali, aşa cum a făcu-o şi la Braşov, acolo unde are un parteneriat cu Daniela Kasper.

Immochan, este una dintre cele mai importante companii de dezvoltare imobiliară din Europa, parte din Grupul Auchan si activeaza pe piata din Romania de 5 ani.

 stirea integral aici

  

 

 

 

 

 

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus