IMMOFINANZ A FINALIZAT LUCRARILE LA STRUCTURA PRIMEI CLADIRI DIN PROIECTUL DE BIROURI METROFFICE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Immofinanz, unul dinte cei mai mari proprietari de clădiri de birouri din Bucureşti, a finalizat lucrările pentru structura primei clădiri din complexul de birouri Metroffice, situat in zona Dimitrie Pompeiu din Bucuresti.
Prima cladire o investiţie de circa 34 de milioane de euro şi va aduce în piaţă o suprafaţă închiriabilă de 20.000 de metri pătraţi. Livrarea acesteia este programată pentru al doilea trimestru al lui 2016. Antreprenorul general al proiectului este firma austriacă Porr Construct.
Sorin Vişoianu, country manager office & logistics pentru România şi Bulgaria în cadrul Immofinanz declara: "Metroffice reprezintă doar primul pas în transformarea zonei într-un cartier inovator al oraşului, cu spaţii de birouri, retail, relaxare şi rezidenţiale".
Metroffice este prima etapă a extinderii complexului Iride Business Park şi transformarea acestuia în Iride City. Iride Business Park este cel mai mare parc de birouri din România.

Grupul austriac Immofinanz, unul dintre cei mai mari investitori in piata imobiliara locala, deţine in Bucuresti şapte cladiri de birouri, dar şi parcul Iride Business Park. Portofoliul local al Immofinanz include şi mai multe centre comerciale, precum Polus Shopping Center din Cluj-Napoca sau Maritimo Shopping Center din Constanţa. Totodată, austriecii deţin Armonia Mall din Arad, pe care vor să-l recon­vertească din centru comercial în centru logistic.

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus