IMMOFINANZ A VÂNDUT DOUĂ TERENURI DIN BUCUREŞTI ŞI VOLUNTARI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Compania austriacă de investiţii în imobiliare Immofinanz, a vândut recent două terenuri care erau in portofoliul companiei rezidentiale Adama. 
Terenurile se află în Bucureşti şi în Voluntari, iar în noiembrie se va finaliza şi tranzacţia de vânzare a unui alt teren, de circa 11.000 mp, situat în Bucureşti, pe strada Vasile Lascăr. Cele trei proprietăţi au o suprafaţă totală de circa 36.000 de metri pătraţi.
Tranzacţiile au fost intermediate de companiile de consultanţă imobiliară CBRE şi Cushman&Wakefield Echinox.
Mai mult, in luna noiembrie, compania va finaliza vanzarea unui alt teren de 10.800 mp situat pe strada Vasile Lascar din Bucuresti. Partile au cazut de acord sa nu dezvaluie alte detalii despre tranzactii. Compania va incheia, de asemenea, contracte de vanzare pentru alte terenuri Adama in viitorul apropiat.
 “Aceste tranzacţii reprezintă un pas natural în strategia noastră de a ne concentra pe proprietăţile de retail şi birouri, atât cele existente, cât şi cele viitoare. Deşi Adama deţine un portofoliu extins de terenuri premium, credem că acestea sunt potrivite în special pentru complexurile rezidenţiale. Vom continua procesul de vânzare al proprietăţilor rămase care nu fac parte din businessul nostru de bază, cu scopul de a ne consolida afacerea”, spune Sorin Vişoianu, country manager operations pentru Immofinanz România.


stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus