IMOBILIARE BUCURESTI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Imobiliare Bucuresti sector 4

Piata imobiliara din sectorul 4 Bucuresti este in continua dezvoltare.
Agentia noastra se ocupa cu tranzactii imobiliare in sectorul 4 atat pe segmentul apartamentelor si vilelor noi situate in ansamblurile rezidentiale din zona, cat si de segmentul rezidential al imobilelor vechi.
Vezi cele mai noi proiecte imobiliare care urmeaza sa se construiasca in sectorul 4 in Zona de Sud a Bucurestiului si in Popesti Leordeni in anul 2016
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus