IMOBILIARE-RETROSPECTIVA 2015. A CRESCUT NUMARUL TRANZACTIILOR CU LOCUINTE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Revenirea si stabilitatea au caracterizat piata imobiliara in 2015, un an bun pentru segmentul rezidential. Numarul tranzactiilor cu locuinte a crescut pe parcursul anului trecut, pretul locuintelor a ramas pe loc. Desi viitorul este unul optimist, specialistii sunt de parere ca trebuie sa fim precauti, pentru a nu repeta greselile din trecut.

Anul 2015 a fost cel mai bun an, pentru segmentul rezidenţial local: a crescut numărul tranzacţiilor cu locuinţe, preţurile s-au stabilizat, astfel că dezvoltatorii imobiliari au reintrat în joc. Veştile bune nu sunt valabile doar pentru Bucureşti şi împrejurimile sale (zonă în care acest an a adus cel mai mare număr de noi locuinţe livrate din ultimele două decenii), ci şi pentru celelalte mari oraşe ale ţării.   

„Cu siguranţă, 2015 a fost anul revenirii pieţei imobiliare locale. Astfel, anul trecut am asistat nu doar la o majorare a pieţei în principalele oraşe din ţară, ci şi la o creştere a încrederii investitorilor care au relansat proiecte în toţi polii principali precum Bucureşti, Cluj-Napoca, Arad sau Braşov. În plus, observăm că piaţa are perspective de dezvoltare pentru următorii ani”, declară Răzvan Cuc, Preşedintele RE/MAX România.

Anul 2016, privit cu optimism de specialişti

Actualele condiţii de piaţă îi fac pe jucătorii imobiliari să privească viitorul apropiat cu optimism. Sunt aşteptate noi lansări de proiecte rezidenţiale în toate marile oraşe ale ţării, estimându-se că preţul locuinţelor nu va înregistra creşteri mai mari de cinci procente.
Consultanţii imobiliari remarcă întoarcerea în piaţă a clienţilor care achiziţionează locuinţe cu scop investiţional. Chiar dacă numărul acestora nu este nici pe departe la fel de ridicat ca în anii de boom imobiliar, este un semn pozitiv demn de luat în calcul.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus