IMOBILIARE: SECTORUL REZIDENTIAL CARACTERIZAT DE STABILITATE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Stabilitatea preturilor din piata rezidentiala este bine conturata si va persista, deoarece din cate se pare nu vor exista cresteri ale acestora nici in viitorul apropiat. La nivel naţional, proprietăţile noi s-au devalorizat mai mult decât locuinţele vechi. Cu toate acestea, lucrurile stau diferit în Bucureşti, unde preţurile proprietăţilor noi au crescut mai repede decât media.
Potrivit celui mai recent studiu al Eurobank Property Services (EPS), bazat pe Indicele Proprietăţilor Rezidenţiale, tendinta de stabilitate a preturilor va continua si in perioada urmatoare.
„Stagnarea recentă a preţului, combinată cu scăderea medie anuală de 2,6% pe parcursul ultimilor 5 ani, sugerează că stabilitatea va continua pe piaţa rezidenţială din România, fără să existe semne concludente că preţurile vor suferi creşteri semnificative”, explică specialiştii Eurobank Property Services (EPS).

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus