IMOBILIARE: ZONA DE SUD ATRACTIVA PENTRU CLIENTII INTERESATI DE APARTAMENTE NOI SI VILE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Conform unui studiu publicat de catre portalul Imopedia.ro si realizat de catre o agentie imobiliara specializata pe Zona de Sud a Bucurestiului, peste 3000 de imobile noi au fost tranzactionate in primele 11 luni ale anului in curs, doar in aceasta zona.

Principalul tip de imobil catre care se indreapta preferintele clientilor il reprezinta, anul acesta, apartamentele cu 2 camere si garsonierele, pentru cei ce vor sa cumpere un apartament nou. Din totalul cumparatorilor, aproximativ 35% s-au orientat catre achizitionarea unui apartament cu 2 camere.
 
Preturile mici ce se cer pentru cumpararea unei vile, au facut ca anul acesta cererea sa fie mai mare decat in anii anteriori. Pentru cei ce au dorit sa aleaga confortul unei vile, anul acesta la mare cautare au fost vilele in stil englezesc.

Bugetul mediu al clientilor care doresc sa cumpere in Zona Metropolitana de Sud, cuprinsa in perimetrul zonelor Berceni, metalurgiei, Dimitrie Leonida si Popesti Leordeni, este de situat in jurul valorii de 45.000 de euro.

Discutand de o zona unde preturile sunt ieftine comparativ cu alte zone din Bucuresti, programul Prima Casa 2014 a ramas in continuare principala varianta de creditare pentru cei ce au cumparat in zona, peste 50% dintre cumparatori accesand acest program in cursul acestui an.

Pentru 2015 asteptarile sunt la fel de mari, mai ales ca se anunta lansarea unor noi proiecte imobiliare in Zona de Sud, precum si continuarea celor deja existente pe piata.
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus