IMOBILIARELE ATRAG DIN NOU INVESTITII CONSIDERABILE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In Romania, investitiile in imobiliare au inceput sa ia avant si sa reprezinte un semnal pozitiv pentru piata imobiliara urmarita vizibil  ani la rand de efectele crizei. Posibilitatile pe care le ofera sectorul imobiliar in tara noastra, au fost remarcate atat de straini cat si de romani. Increderea in piata imobiliara incepe a fi resimtita prin investitiile in crestere. In 2014, sumele plasate în real estate au fost de patru ori mai mari faţă de anul precedent, ajungând la 1,2 miliarde euro, potrivit datelor Colliers. De asemenea, în a doua jumătate a lui 2014, cererea de imobile rezidenţiale cu scop comercial a urcat cu 30% la nivel de intenţie, faţă de anul anterior, potrivit unei analize Nordis.
Companiile străine vin cu milioane de euro, pe care le investesc în contrucţia de imobile rezidenţiale sau de birouri, pe care ulterior le vând sau le închiriază. Majoritatea preferă să apeleze la serviciile băncilor, utilizând efectul de levier, pentru a-şi mări rentabilitatea capitalului propriu – împrumut bancar cu ipotecă 5-7%/an, cu marjă de profit 35-40% din dezvoltarea imobiliară, diferenţa fiind profit. În cele mai multe cazuri, capitalul propriu este de 25-35%, minimul solicitat de bănci la acordarea împrumutului, potrivit datelor Nordis.
Dezvoltatorii imobiliari si nu numai ei, au inteles ca investiile in proiecte rezidentiale aduc inca in Capitala profit satisfacator. Cumpararea unui teren in vederea dezvoltarii unui ansamblu rezidential, este un bussines cu un profit anual situat intre 30-35%.
Investitorii imobiliari considera ca si constructia diverselor tipuri de cladiri in vederea inchirierii sunt un sector interesant, care aduce un profit brut situat intre 5-8% in fiecare an.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus