IMOBILIARELE DIN EUROPA CENTRALA SI EST ATRAG INVESTITII COLOSALE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Pietele imobiliare din tarile din Europa Centrala si Est au atras investiţii record, de 2,97 miliarde euro, în trimestrul al treilea din 2015. 
Segmentul de retail a inceput sa atraga atentia din ce in ce mai mult, dupa o perioada in care spatiile de birouri erau prioritare si in continua expansiune.

Ţările din Europa Centrală şi de Est au reintrat în vizorul marilor jucători imobiliari: în perioada iulie-septembrie 2015, volumul investiţiilor din sectorul real estate a urcat cu 14% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, atingând suma record de 2,97 miliarde euro. Potrivit celei mai recente analize CBRE, în total, s-a înregistrat o creştere anuală de 6%.  

Segmentul retail pare să fie cel mai atractiv, în ochii investitorilor imobiliari – acesta a atras 41% din volumul total de investiţii. Lucrurile s-au schimbat faţă de anul trecut, când circa 44% dintre tranzacţii au avut loc pe segmentul spaţiilor de birouri.

In Cehia, volumul investitiilor  a urcat cu 130%, cu tranzacţii precum schema Palladium sau portofoliul rezidential RPG Byty. Potrivit CBRE, doar aceste două tranzacţii însumează aproape 25% din totalul investiţiilor din 2015 în regiune.
Polonia ramane atractiva pentru investitori, desi volumul total al investiţiilor în primele trei trimestre ale lui 2015 este cu 15% mai scăzut decât anul trecut.
Si in Rusia, s-a resimtit o scadere a investiţiilor cu 13% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, economia resimţind astfel climatul de instabilitate politică.
„Pieţele din Romania şi Slovacia au înregistrat o oarecare scădere a volumului investiţional. Pentru ambele ţări, anumite tranzacţii strategice ar putea avea un impact pozitiv asupra rezultatelor anuale, până la finalul lui 2015”, precizează analiştii CBRE.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus