IMOBILIARELE LOCALE AU REDEVENIT ATRACTIVE PENTRU INVESTITORII STRAINI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Imobiliarele locale reusesc sa atraga din nou atentia micilor investitori straini. In ultima perioada, clienţii imobiliari de peste hotare au revenit în Capitală, tentaţi de veştile pozitive: o economie în creştere, numeroase companii străine ce desfăşoară afaceri aici, preţuri încă accesibile pe piaţa imobiliară. Însă astfel de cumpărători nu se încumetă să-şi plaseze banii în orice fel de proprietăţi, orientându-se cu precădere spre locuinţele premium. Astfel, zonele din Nordul Capitalei rămân ţinta principală a clienţilor din afară.
Clienţii străini care achiziţionează locuinţe în scop investiţional vin, deocamdată, cu bugete considerate micuţe, cei mai mulţi investind între 150.000 euro şi 400.000 euro. Cu toate că privesc optimist către viitorul pieţei imobiliare autohtone, aceştia sunt mult mai prudenţi decât în anii anteriori crizei, observă consultanţii imobiliari locali.
Randamentele investiţiilor în unităţile noi, din Nordul Capitalei, sunt mult mai atractive decât în alte mari oraşe europene – potrivit Nordis Properties, acestea sunt cuprinse între 6 şi 7,5%/an, în cazul proprietăţilor cu o valoare de piaţă în jurul a 200.000 euro, segment de buget în care cererea a urcat cu aproape 10%.  
În ultimii ani, segmentul locuinţelor premium a avut mai puţin de suferit decât cel al locuinţelor dedicate clienţilor cu bugete medii. În zonele din Nordul Capitalei, preţurile au scăzut cu până în 15-20%, în timp ce locuinţele din cartierele muncitoreşti s-au depreciat cu până la 60%.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus