IMOBILIARELE, PROFIT SAU PAGUBA?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
În imobiliare, ceea ce este păgubos pentru unii poate aduce profit considerabil altora. Mai multe companii au început negocieri cu băncile pentru a le cumpăra sau gestiona portofoliile de credite neperformante. Cu alte cuvinte, aceste companii preiau proprietăţile executate silit, le cosmetizează, le promovează şi le fac tentante pentru clienţi. Miza este mare: banii blocaţi în case, apartamente sau terenuri executate se ridică la o cifră estimată de 10 miliarde de euro.
Odată cu izbucnirea crizei, în 2008, băncile au început să acumuleze o mulţime de datorii în domeniul imobiliar şi au început un proces de revendicare a activelor pentru a stinge datoriile înregistrate. Încercarea băncilor de a vinde proprietăţile executate silit este departe de a fi un succes, iar licitaţiile sunt adesea suspendate, în lipsa dosarelor depuse de cei interesaţi. Proprietăţile pentru care clienţii nu şi-au mai permis plata ratelor rămân deci o povară pentru instituţiile financiare. Prin urmare, băncile sunt dispuse să vândă la preţuri mai mici, iar investitorii privaţi ştiu acest lucru foarte bine.


citeste stire integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus