IMOBILIARELE RAMAN PRINTRE CELE MAI BUNE INVESTITII

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Investitiile in imobiliare sunt preferatele celor care vor sa castige rapid sume importante de bani. Atentie insa, intotdeauna exista reguli simple care ar trebui respectate pentru un castig sigur. 
Diversificarea veniturilor nu este o practică des întâlnită, la noi în ţară. Cei mai mulţi dintre noi suntem obişnuiţi să ne bazăm exclusiv pe salariul lunar. Din acesta platim facturile, utilitatile, economisim, ne plătim vacanţele. În alte ţări, se acordă mai multă atenţie educaţiei financiară, iar oamenii caută constant şi alte surse de venit, dincolo de salariu. În statele dezvoltate, oamenii obişnuiţi îşi investesc economiile pe bursă, în acţiuni ale unor companii cu reputaţie, în aur sau diamante, în proprietăţi imobiliare. Astfel de investiţii nu sunt dedicate exclusiv jucătorilor profesionişti sau celor cu averi mari, ci sunt practici comune de diversificare a veniturilor.

Ultimii ani au adus o scădere masivă a preţului apartamentelor, în timp ce întreaga lume a asistat la o coborâre fără precedent a ratei dobânzii de referinţă. Împreună, aceste două aspecte fac ca achiziţia unei locuinţe să fie una dintre cele mai profitabile investiţii, pe termen lung, în contextul în care va mai trece multă vreme până când piaţa imobiliară va mai înregistra un derapaj similar. Potrivit analiştilor, pe viitor, preţurile nu vor face decât să urce.

"Dobânzile la depozite sunt complet neatractive, în această perioadă. La bancă, banii pot fi în siguranţă, însă nu ai nimic de câştigat. Deci cei care au nişte economii au nevoie să se orienteze către altceva. Iar piaţa imobiliară este printre cele mai ofertante domenii: preţurile au scăzut, sunt extrem de accesibile, au început deja să urce uşor, tendinţă ce va continua, cu siguranţă. Să nu ne ambalăm, totuşi – nu vom mai vedea prea curând preţurile de altă dată, deci sunt excluse profituri uriaşe, pe perioade scurte. Pe termen lung, imobiliarele pot aduce profituri sigure, dar numai cu o minimă educaţie şi cu serviciile unui consultant profesionist", explică consultantul financiar Călin Iacob.
În perioada de vârf a boomului imobiliar, nu puţini au fost cei care au investit în proprietăţi, fără să se gândească dacă venitul din chirie este suficient pentru a acoperi toate cheltuielile, inclusiv creditul imobiliar. În primul rând, un investitor trebuie să se asigure că proprietatea se plăteşte „singură”, calcul ce trebuie făcut având în vedere toate detaliile: costurile tranzacţiei, avansul plătit, dobânda creditului, cheltuielile curente, etc.
Investiţiile în proiecte riscante pot aduce profituri extrem de atractive, chiar şi de 300%. Proiecte rezidenţiale existente doar pe hârtie, achiziţia unor terenuri amplasate în zone neexploatate, fonduri private de investiţii, proprietăţi afectate ce necesită mari renovări – toate acestea pot fi tentante, însă au un grad de risc extrem de ridicat. Banii investiţi pot dispărea fără urmă în câteva clipe, din nenumărate motive. Pe de altă parte, investiţia într-un apartament mainstream, dintr-o zonă căutată, nu doar că aduce o chirie stabilă, dar poate fi vândut oricând, în caz de nevoie.  

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus