IMOBILIARIUM, EVENIMENTUL LUNII OCTOMBRIE AL PIETEI IMOBILIARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Imobiliarium, singurul targ tehnologizat in materie de imobiliare se deschide astazi, 13 octombrie, in parcarea Mall Baneasa. Aflat la a doua editie, targul Imobiliarum va avea 84 de expozanţi, 10.000 de proprietăţi scoase la vânzare, proiecte prezentate în premieră se reunesc pe o suprafaţă de 3000 mp.
Unicitatea targului consta în faptul că vizitatorii vor putea să vizualizeze prin intermediul ochelarilor de realitate virtuală locuinţele de care sunt interesaţi. De asemenea, specialişti de top vor susţine conferinţe prin care cei interesaţi pot să afle totul despre capcanele din contractele de vânzare-cumpărare, case pasive, cele mai bune zone de locuit ale momentului, dar şi despre amenajarea locuinţelor de la zero.
In cadrul targului Imobiliarum, care se va desfasura in perioada 13-15 octombrie, apar in premiera 16 ansambluri rezidentiale.
Tot un new arrival este şi Urbanesque Residential & more, un concept cu accente arhitecturale moderne, în apropiere de Universitate.
Fine&Country, concept britanic care vizează piaţa apartamentelor fine-living sau upper quarter, reprezintă o nouă experienţă imobiliară adusă în premieră pe piaţa din România de Imoteca. Tot la standul Imoteca vor putea fi văzute 5 proiecte noi în Bucureşti şi în ţară, însumând peste 3.000 de unităţi locative.
Imobiliarium are o agendă atractivă atât pentru cei care plănuiesc să-şi cumpere o locuinţă în curând, cât şi pentru cei care încă nu s-au decis.
Vizitatorii pot primi informatii despre cum te poti feri de capacanele din contractele de vanzare-cumparare, cum sa iti amenajezi locuinta sau despre ce inseamna cu adevarat o casa pasiva, de la specialistii prezenti la targ. În perioada evenimentului, vizitatorii care nu deţin codul primit online vor plăti o taxă de intrare de 10 lei.


stirea integral aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus