IMP INTENTIONEAZA SA ACHIZITIONEZE UN TEREN DE 5,5 HECTARE PENTRU A DEZVOLTA UN PROIECT REZIDENTIAL

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Impact Developer&Contractor(IMP), intentioneaza sa achizitioneze un teren cu o suprafata de 5,5 ha, situat in zona de Nord a Bucurestiului in apropiere de Mall Promenada. 
Terenul, amplasat intr-o zona considerata un puternic pol comercial, de birouri si rezidential al Capitalei, apartine in prezent lui NUSCO Imobiliaria SRL.
“In data de 16 octombrie 2017, Impact Developer&Contractor, primul dezvoltator imobiliar privat din Romania, a semnat o scrisoare de intentie pentru achizitia unui teren cu suprafata de 55.000 mp de la NUSCO Imobiliaria SRL”, mentioneaza oficialii Impact.
Nusco Imobiliaria face parte din grupul italian Nusco, controlat de familia cu acelasi nume si care a dezvoltat in Pipera turnul de birouri Nusco Tower.
IMP intenţionează dezvoltarea unui nou ansamblu rezidenţial de calitate, care să răspundă cererii în creştere a zonei.
De curand, Impact a mai cumpărat cu 9 milioane de euro un teren de 26.000 mp, în zona Barbu Văcărescu, teren care face parte dintr-un lot de aproape opt hectare, unde este complexul de divertisment Zone Arena, folosit pentru evenimente şi concerte. Compania a anunţat că va ridica acolo un ansamblu rezidenţial cu cel puţin 1.000 de aprtamente.


stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus